My Followers

Rainy Bubble

Selamat Hari Raya !

Assalamualaikum semua,sihat? Dah lama tak update blog ni.Maklumlah "busy" sikit kan tahun ni hehehe.Takde ape-ape yang nak diucapkan selain Selamat Hari Raya Aidiladha  Aidilfitri,maaf zahir dan batin.Susun 10 jari meminta kemaafan dari bestfriend aku,yang selalu sakit hati korang ke? Melawak kasar ke? dan segala-galanya lah.Ok,hari ni aku just nak share lah tentang persiapan aku sempena hari raya ni hahaha.Persiapan yang paling best sekali ialah buat kuih raya,atau cupcakes ke? Aku dengan selori cousin-cousin aku,kami buat cupcakes lah.Macam tahun-tahun lepas tapi ade kelainannya sedikit.Kami buat tanpa bantuan dari ibu,makcik dan maksu hahaha...

















Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir Dan Batin


Gunalah kamera awak dengan sebaik2 nya,Ambillah gambar kebesaran Allah :D

1 comment:

Tak nak Komen Ke??